Kanizsa Küzdősport SE

MENÜ

WASCO Touchsparring háziverseny, Zalaegerszeg 2010. december 12.

 

Egyesületünk hét versenyzője ( közülük 6 első meccses!) vett részt a Fightingsport-Hungary Kick és Thai-Box SE szervezésében lezajlott  házi versenyen.

A verseny barátságos hangulatban zajlott, ami a szabályrendszernek (Touchsparring) is köszönhető volt, hiszen mindenki sérülések veszélye nélkül próbálhatta ki magát "élesben", illetve mutathatta be azokat a technikákat a nézőknek, amelyeket az edzéseken elsajátított.

kep-017.jpg

 Balról jobbra: Varga István (ökölvívó edző), Bencze Ádám, Nyári Viktor, Vörös Richárd, Havasi Gábor, Salamon László (ökölvívó edző)

 

100_1860.jpg

 

Jobbról: Varga Miklós, Móricz Gábor, Kepe Kitti, Havasi Gábor, Bencze Ádám, Ács Anita, Nyári Viktor és az egerszegi csapat tagjai. 

 

 

Cserkut Kupa All-Style Pro Küzdősport Gála, 2010. október 23.

 

A Kővágószőlősi Általános Iskola sportcsarnokában került megrendezésre- telt ház előtt!- a számunkra is fontos esemény.

A rendezvény keretén belül zajlott le az All-Style Pro Lowkick Magyar Bajnoki Címmérkőzés Tóth-Miklai Tibor 20x Kickbox Magyar Bajnok, Világ és Európa Bajnok, ASC és HAMAF Profi Kickbox Magyar Bajnok és kihívója Hlaszni Tamás Világ és Európa Kupa győztes, Magyar Bajnok karatéka között. A mérkőzést Tóth-Miklai Tibor nyerte a második menet huszonhatodik másodpercében test K.O.-val a végig szépen küzdő Hlaszni Tamással szemben.

 

 

 tmt.jpg

 

A Gála supervisora Horváth Ferenc ( Zalaegerszeg ), a WASCO magyarországi képviseletének elnöke a pihenőidőben ragadta meg az alkalmat, hogy mesterünknek, Salamon Lászlónak - akinek személyében egyben a Kupa vezetőbíróját is tisztelhettük - ünnepélyes keretek között átadja a WASCO 1. dan ( mesterfokozat ) oklevelét.

mesterfokozat.jpg 

Salamon László (bal) és Horváth Ferenc (jobb)

a-testulet.jpg

A bírói gárda (balról): Ács Anita, Horváth Ferenc (supervisor), Szamnler Krisztina, Salamon László (vezetőbíró) és Karáth Gyula

 

A címmeccset 13 felvezető erőpróba előzte meg. Az ötödik mérkőzést egyesületünk versenyzője : Vörös Richárd ( 17 éves, 63 kg ) vívta idősebb, tapasztaltabb és majd 10 kg-mal nagyobb tömegű ellenfelével. Ricsi a harmadik menet félidejéig pontozással vezetett, amikor a másik harcos jól irányzott, fejre mért balosától padlóra került. Csapattársunk még a rászámolás közben talpra ugrott és hősiesen befejezte a meccset, így az ellenféltől csak pontozással kapott ki.

 bal-egyenes.jpg

voros-richard.jpg

Versenyzőnk, Vörös Richárd ( fekete nadrágban )

Attól függetlenül, hogy Ricsi nem nyert,eredményes napot hagyhattunk magunk mögött, hiszen egy mestrefokozattal és egy meccstapasztalattal gazadagabbak vagyunk.

Hírek

 • Harmadik éve támogatja egyesületünket az önkormányzat
  2012-05-25 13:08:15

  2012-es évben működésre 200.000 Ft támogatást ítélt meg egyesületünk számaára az Önkormányzat. Köszönjük!

 • Ismét anyagi támogatás az Önkormányzattól
  2011-05-17 09:33:17

  2011-es évre beadott pályázatunk alapján 100.000 Ft támogatást kaptunk az egyesület működtetéséhez. A támogatást ezúton is szeretnénk megköszönni!

   

 • Saját edzőterem
  2011-02-17 12:29:11

  A városi közgyűlés döntött a beadott kérelmünk vonatkozásában, miszerint kedvezményesen bérelhetjük a volt Nagyrácz Úti Általános Iskola tornatermét a hozzá tartozó öltözőkkel.

 • Anyagi támogatás Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatától
  2010-10-22 12:24:22

  Egyesületünk számlájára 2010. október 7-én 300.000 Ft támogatást utalt át az Önkormányzat Művelődési és Sport Osztálya, amit ez úton is szeretnénk megköszönni!

 • A Kanizsa Küzdősport Sportegyesület már hivatalosan is működhet
  2010-10-22 12:05:41

  A Kanizsa Küzdősport Sportegyesület 2010. július 29-én hivatalosan be lett jegyezve a jogerős végzés alapján.

Asztali nézet